Tidligere dirigenter

Silje HellandØystein sammen korets første dirigent, Jostein Fagertun og Tor-Eirik NergårdAudun

Silje Helland

overtok dirigentsokken i januar 2016. Hun har  sin unge alder til tross, mange års korerfaring, både i sopranrekka i flere kor og som dirigent. Hun var en inspirerende dirigent som ikke var redd for å utfordre erfarne korsangere med nye metoder. Dessverre flyttet hun fra regionen allerede i desember samme år, så hennes karriere hos oss ble altfor kort.

Øystein Fredriksen

dirigerte Mollis i en tiårsperiode frem til 2009. I 2015 sto han igjen ved roret, og ledet koret frem til jubileumskonserten i november.

Noen byer har sin «syngende barber», vi har vår egen syngende tannlege! Øystein har foruten å utøve sitt yrke som tannlege, studert korledelese under Ragnar Rasmussen ved konservatoriet i Tromsø og er selv en meget habil tenor og fast medlem av Vokal Nord. Øystein fortsatte en tradisjon initiert kanskje først og fremst av Arne D. Nilsen, hvor korets fremføringer skulle være forestillinger mer enn «bare» konserter.

Audun Skog

dirigerte Mollis fra høsten 2009 til våren 2015.

Audun har gått musikerutdanningen ved N.I.S.S. (Nordisk Institutt for Scene og Studio) og har studert korledelse hos Ragnar Rasmussen på Musikkonservatoriet i Tromsø. Han var fast medlem av Vokal Nord og  leder for Kulturhuset på Skjervøy, hvor han også underviste ved kulturskolen. Under Auduns  musikalske ledelse  fikk kirkeverk for første gang en større plass i korets repertoar.
Han dirigerte i tillegg til Mollis, også våre venner i Skjervøykoret.